Napravite Mojtrg nalog i dobijte 50 EUR!

5 stvari koje možete naći u podrumu i prodati

5 stvari koje možete naći u podrumu i prodati

Bilo da ste upali u trenutnu novčanu krizu ili da samo želite da napravite prostor u vašem podrumu, sigurni smo da u njemu imate bar nešto od ovih stvari. Dobra vijest za vas je što se one uvijek mogu prodati, i na njima lako možete zaraditi dodatni novac.

 

Sve je prilično jasno, nema potrebe da dužimo - predstavljamo vam 5 stvari koje možete naći u podrumu i prodati.

  1. Sportska oprema

Nerjetko se dešava da su djeca u jednom trenutku trenirala neki sport, kupili ste svu opremu, međutim oni su nakon nekog vremena odustali a oprema je počela da skuplja prašinu. Dobro pregledajte podrum, vjerovatno ćete naći staru košarkašku loptu ili par patika koje su nošene svega nekoliko puta na treninge.

 

Na njima svakako nećete moći da zaradite bogatstvo, ali dodatni novac će vam sigurno pomoći.

  1. VHS kasete

Iako ste ih vjerovatno odavno zaboravili, postoje ljudi koji zapravo skupljaju stare kasete. Bilo da su u pitanju crtani filmovi ili neki drugi žanr, sigurno možete pronaći nekog kolekcionara koji će za njih platiti.

 

Ukoliko kaseta nije korišćena možete zaraditi još više novca! A ako je u pitanju neko posebno izdanje, možete očekivati i još više. Veoma dobro se prodaju i setovi, pa ako imate neku kolekciju serija, ne sumnjamo da ćete pronaći savršenog kupca.

  1. Dječije igračke

U redu je biti nostalgičan i emotivno vezan za neke od igračaka kojima su se vaša djeca igrala kao mala, ali to ne znači da vaš cijeli podrum treba da bude zakrčen njima. Odvojite par stvari koje zaista želite da sačuvate, poput prvog medvjedića ili barbike. Sve ostalo možete prodati.

 

Naravno, u što su boljem stanju igračke, moćete za više novca i da ih prodate. Pored igračaka, možete potražiti i stare knjige, slikovnice, ili društvene igre koje ste odavno prestali da igrate.

  1. Nakit

Sav taj stari nakit koji niko više ne nosi... Nebitno je da li je u pitanju bižuterija, ili ipak neki plemenitiji metal, tu ogrlicu koju vam je poklonio bivši vjerovatno nikad nećete nositi, zašto ne biste zaradili nešto na njoj?

  1. Retro stvari

Razmišljajte starinske lampe, radio uređaji, pa čak i posuđe! Retro je ponovo u modi, i veoma je lako naći kupce za takve stvari, pa čak iako su pokvarene. Njihova namjena je danas uglavnom dekorativna, tako da je najbitnije da je njihov izgled u dobrom stanju.

Za kraj

 

Ovo su samo neke od stvari koje možete pronaći u kući i na njima zaraditi. U nekom od narednih tekstova možete očekivati još ovakvih primjera. A sad, pravac u podrum!

Ka vrhu

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija